Kursus

 

TV? Radio? Tekst?

Har du haft det psykisk svært, er på kontanthjælp eller førtidspension og har du lyst til at være med i et medieprojekt, så meld dig til!


Vi optager 6 på holdet, som etableres som specialhensyntagende undervisning i 15 timer om ugen. Du bliver tilknyttet en redaktionsgruppe, hvor du får praktisk medieerfaring.


Har man det svært, kan man opleve, at alting „falder fra hinanden“. Men at have det psykisk svært er ikke noget, der varer ved. Ofte får man det godt igen.


Man kan øve sig i at samle tankerne ved at interviewe andre eller ved at tage fotos eller lave layout. En kan ikke finde ud af at redigere, men kan måske fungere som kameramand. For en anden er det måske noget andet, der er det sjoveste!


Undervisningen har til formål at give bred erfaring med jobbet som medie- og informationsmedarbejder med indblik i produktion til forskelligartede typer af medier: Tv, internet og magasiner. Mennesker med psykiske problemer, der har behov for at afprøve deres kvalifikationer i et projekt, kan prøve sig af her.


I projektet får du indblik i:
- Research- og interviewteknik.
- Produktion af artikler og små tekster til internettet.
- Redigering af egne tv-indslag
- Produktion af små videosekvenser til internettet.


Korte undervisningssekvenser suppleres af medieproduktion, der kræver såvel selvstændighed som evnen til at fungere i en gruppesammenhæng.


Undervisningen er et tilbud for fx psykiatribrugere på førtidspension, kontanthjælp og lignende, der har lyst til at få praktisk erfaring på medieområdet enten med henblik på at få erfaring med mediearbejde og det at arbejde journalistisk eller teknisk.


Forudgående medieerfaring ikke nødvendig. Kun lyst til at  lære nyt!


Projektet startede 5. november 2007 og kører fortløbende. Der er løbende optag, hvis der er plads.


Undervisningstilbuddet etableres i sammenhæng med Frit Oplysningsforbund, FO.


Tilmelding direkte hos Projektet „Tossekassen“ på tlf 8833 8833 eller antv@antv.dk


Kurset etableres med støtte fra Århus Kommune.